Rengøring

Kvalitet og erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og derfor ved vi, hvordan man bedst muligt løser opgaven. Du kan være sikker på, at du vælger en virksomhed, der lever op til de strengeste krav, der stilles til en moderne og professionel rengøringsvirksomhed.

Professionelle medarbejdere

Alle vores medarbejdere gennemgår jævnligt opkvalificerende kurser, der gør dem i stand til, at kunne udføre de opgaver, de bliver stillet overfor tilfredsstillende.

Fleksible

Hvis du har ændringer til den oprindelige opgave, og ønsker at udvide aftalen, er vi fleksible og omstillingsparate. Du skal bare kontakte os, og så finder vi en løsning, så du kan få en god aftale.

Kvalitetssikring

Både under og efter opgavens udførelse foretager Odense Rengøringsservice kvalitetssikring i samarbejde med kunde og medarbejder.
Du kan læse om vores kvalitetspolitik her:

Tilfredse kunder

Når vi påtager os en opgave, er vi altid i tæt dialog med kunden, så vi kan sikre fuld tilfredshed med det stykke arbejde, vi udfører.

Miljø

Vi vil hos Odense Rengøringsservice gerne gøre, hvad vi kan, for at passe på den verden vi lever i, og derfor har vi valgt kun at bruge svanemærkede produkter fra Clean Care.

Mangfoldighed

Hos Odense Rengøringsservice tror vi på, at Mangfoldighed på arbejdspladsen, fremfor at være en belastning, er en styrke, der kan skabe vækst og innovation i virksomheden. Derfor har vi også valgt at underskrive Odense Mangfoldighedscharter.Du kan læse mere om chartret her:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.