Restaurant Og Café

Restaurant og Café

Vi servicerer flere restauranter, caféer og barer omkring i Odense og på Fyn. Vi skræddersyer din restaurants rengøringsløsning så den støtter op om din egenkontrol.

Vi har igennem årene opnået specialerfaring indenfor rengøring af restauranter, cafér og barer. Uanset om du selv klarer den daglige rengøring og søger et rengøringsfirma til at aflaste et par gange om ugen, eller om vi skal klare den daglige rengøring så kan vi hjælpe.

Odense Rengøringsservice - Professionel og Effektiv

Odense Rengøringsservice kan levere erhvervsrengøring til virksomheder og andre rengøringsservices med høj stabil kvalitet – hurtig reaktion og fleksibilitet. Få et godt tilbud på erhvervsrengøring – og et tæt personligt samarbejde. Vi har meget tilfredse kunder og medarbejdere i Odense og på Fyn. Vi kan leverer erhvervsrengøring og andre facility services med høj stabil kvalitet. Rengøring i Odense med hurtig reaktion og fleksibilitet.

Vi har over 20 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i Odense, og vi ved derfor om nogen, hvordan overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt, og så de ansatte får et optimalt arbejdsklima. I løbet af en arbejdsdag samler der sig nemlig store mængder af bakterier og støv på skrivebordet, telefonen, tastaturet etc., og samtidig er man ofte i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen, hvor bakterierne har rig mulighed for at sprede sig. I sidste ende kan det gå ud over medarbejdernes helbred og øge sygefraværet på arbejdspladsen.

Hovedrengøring

En grundig hovedrengøring er med til at holde hygiejnen i top og arbejdsklimaet ligeså.

Det kan anbefales at få lavet en hovedrengøring en gang om året. Det behøver ikke, at være den helt store tur. Men en grundig hovedrengøring på udvalgte fokusområder.

Uanset om det er på toppen af de højeste skabe og rør, eller reoler skal flyttes ud og der skal rengøres bagved disse, så har vi den fornødne ekspertise.

Ved hovedrengøring skal man mere end nogensinde have øjnene med sig. For her rengør man måske områder, som ikke gøres til dagligt. Derfor er det vigtigt at alt snavs bliver taget.